As ring met een gouden randje!

||43||
arrow arrow

Je meest dierbare persoon waarvan je houdt is overleden. Je oma, opa, moeder, vader, broer, zus, echtgenoot of de liefde van je leven. Of een ander persoon die je lief hebt, heeft ons verlaten. Dat is altijd heel verdrietig. Op deze momenten zoeken we vaak naar een manier om onze verbinding met een dierbare te uiten. En naar een manier om de herinnering aan onze dierbare dicht bij ons te dragen. En wat is er dan mooier dan een persoonlijk sieraad? 

Welk sieraad dit voor jou zou moeten worden, weet ik nu nog niet. Dat is voor iedereen anders. Meestal vertellen mensen in een persoonlijk gesprek over de persoon die zo dierbaar voor hen was. Op dat moment krijg ik een beeld en dan komen we al heel dicht bij het sieraad welke jou laat glimlachen, jou ontroerd en het gevoel geeft dichtbij deze persoon te zijn.

Ring met as zichtbaar in hars 

Een bijzondere optie is een as sieraad. Hierbij wordt as van de dierbare geplaatst in een sieraad door middel van hars. Een ring met as zichtbaar in hars kan confronterend zijn. Als je dat gevoel erbij krijgt, dan is deze optie het waarschijnlijk niet voor jou.

Steeds vaker komen er mensen bij ons om een ring of hanger te laten maken die wel het as zichtbaar in het sieraad heeft.
Wij hebben in ons atelier een sieraad in de vorm van een ring ontwikkeld waarbij het as rondom de vinger wordt gedragen. Zo kun je hem als aanschuifring tegen een andere ring zoals bijvoorbeeld een trouwring, aan dragen. Deze as ring is rondom gelijk van vorm. Dat maakt de ring subtiel aanwezig, net alsof er een steen om de vinger lijkt te zitten. En het echt bij je hoort.
Het as heeft bij iedere persoon een andere kleur. Hierdoor wordt het nóg persoonlijker. 

Ben je op zoek naar  een sieraad waarmee je je dierbare dichtbij je kunt dragen? Dan is een ring met as misschien een idee.
We nemen graag de tijd om samen met jou tot een sieraad te komen. Een sieraad die helemaal bij jou en de persoon die je lief hebt past. 

Reacties

Michiel 15 September 2017

Hallo, hoeveel is de prijs voor een gouden ring met assen in verwerkt? Mvg

Claire Kanselaar 1 Mei 2017

Goede middag, Ik heb een vraag over de as-ring, zoals hierboven afgebeeld. Wat kost deze ring en hoe gaat het in zijn werk, mochten wij deze willen bestellen? Ik hoor graag van u, waarvoor dank m vr gr Claire Kanselaar

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Abonneer je op de nieuwsbrief

* indicates required