Wie zijn wij?

Marijke Mul is de grondlegger van Sieraad Laten Maken. Met 25 jaar ervaring als sieraadontwerpster/goudsmid en 20 jaar als ondernemer is Marijke Mul toonaangevend in haar vakgebied. De kracht van Marijke en haar team vakkundige goudsmeden, is het vertalen van emotie in een tastbaar, persoonlijk sieraad. Ze runt haar bedrijf met lef en bevlogenheid. Eigen collecties, opdrachten voor high-end maatwerk én een eigen winkel; het heeft uiteindelijk allemaal geleid tot de start van dit platform Sieraad Laten Maken.

'Laat je als ontwerper/goudsmid inspireren door de verhalen en emoties van mensen die écht iets unieks willen laten maken. En gebruik alleen hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde materialen.' Wil je je als juwelier, sieraadontwerper of goudsmid bij Sieraad Laten Maken aansluiten, dan is dit waar je op wordt beoordeeld voordat je het kwaliteitskeurmerk Sieraad Laten Maken mag dragen. 

Sieraad Laten Maken is dé plek voor een betrouwbare en vakkundige sieraadontwerper of goudsmid bij jou in de buurt. Of het nu om een nieuw te vervaardigen sieraad gaat, het laten vermaken van een bestaand sieraad, of een reparatie of restauratie aan een van uw sieraden. 

Haarlem

Hier is het allemaal begonnen. De boetiek van sieradenontwerpster, goudsmid en ondernemer Marijke Mul in Haarlem is tevens de brandshop van Sieraad Laten Maken. Hier kunt u zowel terecht voor alle diensten die wij op deze website aanbieden, als voor de prachtige eigen collecties van Marijke Mul. Neem gerust een kijkje!

Sueomy is locatiemanager en bij haar en haar goudsmeden kunt in alle rust uw verhaal doen. De goudsmeden uit Haarlem kunt u overigens ook tegenkomen in één van de andere locaties die bij ons zijn aangesloten. 

U kunt deze locatiekeuze aangeven zodra u via de bookingstool een afspraak gaat maken. 

Afspraak maken

Nieuwerkerk aan den IJssel

Een prachtig pand met een mooi assortiment sieraden wordt gerund door Miriam en Jacqueline. Deze sprankelende en vrolijke dames weten waar ze het over hebben. Miriam is opgeleid juwelier op de vakschool in Schoonhoven. Onze Sieraad Laten Maken goudsmid Lilian is met haar vakdiploma goudsmid zeer geïnteresseerd in uw verhaal en vult dit geweldige team heel mooi aan.

U kunt deze locatiekeuze aangeven zodra u via de bookingstool een afspraak gaat maken. 

Afspraak maken

Oisterwijk

Oisterwijk kent een gerenommeerd juweliersbedrijf. Hier werken zeer kundige mensen. Binnen in de winkel is een ruime zit om rustig met elkaar te zitten tijdens een ontwerpsessie. Van een spaarpot voor de geboorte tot een exclusief gouden collier: u bent hier aan het juiste adres. Naast het ontwerpen van sieraden, kunt u hier ook terecht voor alles op cadeau gebied binnen de juweliers branche. 

U kunt deze locatiekeuze aangeven zodra u via de bookingstool een afspraak gaat maken. 

Afspraak maken

Vacatures

Onze merken Marijke Mul en Sieraad Laten Maken groeien hard! Reden om onze teams in Haarlem en Nieuwerkerk aan den IJssel per direct uit te breiden met meerdere goudsmeden / sieraadontwerpers. Daarnaast zoeken wij een goede, creatieve stagiaire voor de afdeling marketing & sales. 

 • Zelfstandig goudsmid voor ons atelier in Haarlem (fulltime)
 • Goudsmid / sieraadontwerper voor winkel Marijke Mul / Sieraad Laten Maken in Haarlem (parttime) 
 • Goudsmid / sieraadontwerper voor Sieraad Laten Maken in Nieuwerkerk a/d IJssel (parttime) 
 • HBO stagiaire content / creatie marketing (vanaf september) 
Bekijk onze vacatures

Aansluiten bij ons concept

Sieraad Laten Maken is een samenwerking tussen juwelier en goudsmid, waardoor wij landelijk de klant kunnen bedienen. Wij bieden u: 

 • Marketing ondersteuning
 • Klanten worden aangereikt dmv afspraken
 • Groot atelier als back-up
 • Goudsmeden die samenwerken, waardoor productieniveau verbetering
 • Goudsmeden met sales ervaring
 • Kwaliteitsverbetering in productie
 • Meerwaarde voor sieraden naar de consument 
stuur ons een e-mail

Abonneer je op de nieuwsbrief

* indicates required