Repareren

Ringen op maat maken nieuwe sluitingen tussen een collier en solderen van een gouden kettinkje, bij sieraad laten maken is dit allemaal mogelijk. In het atelier van Marijke Mul zitten goudsmeden met jarenlange ervaring om u van het juiste advies te voorzien, maar zeker ook om het voor u geheel in orde te maken. Zo kunt u zorgeloos uw sieraad weer jaren dragen.

info opvragen

Restaureren

REPAREREN

Heeft uw ring geen goede zetting meer en wilt u dat deze in oude staat wordt gerestaureerd? Of wilt u een sieraad in oude stijl terug laten brengen, dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Want niet alleen nieuwe ontwerpen of nieuw werk, maar ook reparaties horen bij mij in het atelier thuis. Mijn jarenlange ervaring en die van mijn medewerkers maakt dat wij een grote diversiteit aan reparaties in onze handen hebben gehad en hebben uitgevoerd. Geen klus is ons te ingewikkeld.

Vaak heeft een sieraad emotionele waarde en is het daarom wenselijk om het sieraad weer in oude stijl terug te laten brengen.

Wij zullen met u bespreken hoe we restauratie gaan uitvoeren en geven u van tevoren een vrijblijvende offerte door. U kunt dan zelf bepalen of u het ‘t waard vindt om deze reparatie te laten uitvoeren.

Vermaken oude sieraden

Heeft u oude sieraden liggen die u heeft geërfd, heeft gekregen van een dierbaar persoon maar niet (meer) draagt of liggen ze gewoon te verpieteren in een laatje? Zonde, want u kunt er beter een draagbaar sieraad van laten maken. Sieraden horen nu eenmaal gezien te worden, vooral als er een dierbare emotie achter schuil gaat. U ziet hier een paar voorbeelden van mogelijkheden. Naast deze mogelijkheden is er nog veel meer te ontwerpen en te bedenken. U bent immers ook uniek en zo ook de sieraden die wij voor u kunnen ontwerpen en maken.

Bekijk mogelijkheden