Vermaken oude sieraden

Heeft u oude sieraden die u heeft geërfd of heeft gekregen van een dierbaar persoon, maar niet (meer) draagt en liggen ze gewoon te verpieteren in een laatje? Zonde, want u kunt er beter een draagbaar sieraad van laten maken. Sieraden horen nu eenmaal gezien te worden, vooral als er veel emoties mee gepaard gaan. 

Klik op de button om een aantal voorbeelden te bekijken. Uiteraard is er zoveel meer mogelijk. U bent uniek, uw sieraad is uniek en zo ook het ontwerp dat wij voor u kunnen maken. 

Laat u inspireren

Repareren

In de ateliers in Haarlem, Nieuwerkerk aan de IJssel en Oirschot werken goudsmeden met jarenlange ervaring. Zij luisteren naar uw wensen, bespreken wat mogelijk is, offreren en maken het voor u in orde. Zodat u zorgeloos uw sieraad weer jaren kan dragen.

  • Groter of kleiner maken
  • Solderen 
  • Schoonmaken en polijsten 
  • Sluiting vernieuwen of herstellen 
  • Nieuwe zetting maken of opdikken 
  • Stenen vastzetten of vervangen 
  • Knopen en rijgen van parels 
  • Graveren 
neem contact met ons op

Restaureren

Door de jaren heen kan er slijtage aan uw sieraad ontstaan. Soms is een kleine reparatie niet voldoende en moet er meer gebeuren om uw sieraad in ere te herstellen. Het is verstandig om het sieraad dat u dierbaar is, op tijd weer in oude staat te laten restaureren. Het is toch zonde om het in uw juwelendoos te laten liggen, of (nog erger) te verliezen! 

Sieraad Laten Maken is niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen of vermaken van sieraden, maar ook in vakkundige reparaties en restauraties. Wij doen dit al zo lang, dat wij inmiddels alle mogelijke restauraties al eens door onze handen hebben laten gaan. Geen opdracht is ons te ingewikkeld. 

Wij bespreken met u hoe we de restauratie het beste kunnen aanpakken en geven u een vrijblijvende offerte. Ervaring heeft ons geleerd dat de mate waarin het sieraad van emotionele waarde is, bepalend zal zijn of u de kosten de moeite waard vindt. 

Vrijblijvende offerte

Abonneer je op de nieuwsbrief

* indicates required