Snelservice

Met spoed een sieraad laten maken?

Heeft u haast bij het laten maken van een sieraad? Dat wil zeggen: moet het eerder dan 6 tot 8 weken klaar zijn? Maak dan gebruik van onze snelservice. In plaats van 2 maanden productietijd bespreken wij graag hoeveel weken het sieraad eerder klaar moet zijn. Hierna proberen wij ruimte vrij te maken in onze planning of zetten extra goudsmeden in om u toch binnen de beoogde tijd van dienst te zijn. Om ondanks de spoed toch de kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent, rekenen wij een snelservicetarief.

In ons atelier werken dagelijks vier goudsmeden continu aan de realisatie en/of reparatie van sieraden. Omdat dit grotendeels uit handwerk bestaat en er vaak ook producten besteld moeten worden voor het perfecte eindproduct, kan het even duren voordat uw sieraad klaar is. Reken gemiddeld op 6 tot 8 weken. Indien u haast heeft om een sieraad te laten maken, proberen wij u tegemoet te komen door onze planning op te schuiven en eventueel extra goudsmeden in te zetten. Voor deze service rekenen wij een percentage van het totaalbedrag om zo extra middelen in te kunnen zetten en de kwaliteit van de sieraden die wij maken te waarborgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

SNELSERVICE VOOR REPARATIE

Met spoed een sieraad laten repareren?

Als je een sieraad veel draagt, is het lastig om het bij iemand achter te laten. Sommige mensen kunnen absoluut geen afstand doen van hun sieraad, doordat ze ermee vergroeit zijn. Toch hebben wij het sieraad echt even nodig om het op de juiste wijze te kunnen repareren of restaureren bij heel oude sieraden. De gebruikelijke doorlooptijd voor het repareren van een sieraad ligt op 1 week, soms kan het langer duren, doordat er bijvoorbeeld onderdelen besteld moeten worden of er delen van het werk uitbesteed worden. Wij zullen dit altijd communiceren, zodra u uw sieraad bij ons achter laat.

Heeft u een verjaardag of speciale gelegenheid waarbij u het sieraad absoluut wilt dragen, dan stellen wij alles in het werk om dit toch voor elkaar te krijgen. Mochten wij het niet gaan redden, zullen wij u altijd op de hoogte brengen.