Jubileumsieraden

Een jubileum kan een bijzonder feestelijke gelegenheid zijn. Waarom zou je de gebeurtenis van een 'rond' aantal jaren of de viering van de dag waarop iets gebeurde of begon niet feestelijk vieren met een persoonlijk, uniek en op maat gemaakt sieraad? De jubilarus kan een medewerker of collega zijn die 12,5 of 25 jaar in dienst is. Jouw bedrijf of de vereniging waar je actief bent kan een oprichtingsjaar vieren. Of jullie zijn het zelf, met een katoenen, koperen, zilveren, gouden of zelfs diamanten huwelijk. Misschien zijn jullie 'zoveel-jaar' bij elkaar? 

Een mijlpaal is een uitgelezen moment om een gouden sieraad cadeau te geven. Geef iets dat niet alleen blijvend is, maar ook symbool staat voor het verleden, het heden en de toekomst. 

Ontwerpgesprek 

Om tot een bijzonder en vooral passend ontwerp te komen maak je een afspraak met een van onze goudsmeden en sieraadontwerpers. Samen bespreken jullie wat de gelegenheid is, we horen je er graag meer over vertellen. Welke gevoelens en emoties spelen er mee? Welke stijl en voorkeur heeft de drager? Moet het een ring, armband, collier of een gouden pin of manchetknopen worden?  Is er inspiratie zoals een logo, of symboliek zoals een gebeurtenis? Gaandeweg schetsen wij een sieraadontwerp met een diepere betekenis. Het sieraad mag bij een jubileum echt wel onlosmakelijk met die gedenkwaardige dag verbonden zijn. 

Vrijblijvend gesprek

Evenementen 

Soms valt een jubileum samen met een evenement en heeft de organisatie een goede reden om een keer goed uit te pakken. Een sieraad op maat laten maken voor een of meerdere mensen die veel betekent hebben, of een subtiel en bescheiden sieraad voor alle betrokkenen zal zeker gewaardeerd worden. Waar kan je aan denken? 

  • Manchetknopen | met logo of initiaal, hars in bedrijfskleuren 
  • Reversspelden | een gouden pin in de vorm van een symbool 
  • Hanger met logo | verfijnde gouden hanger van bijv. het logo 
  • Limited edition sieraad | familie- of stadswapen op een juweel 

Zo hebben wij onlangs 8 gouden hangertjes gemaakt met het logo van een tandartsenpraktijk. De eigenaar ging met pensioen en heeft al zijn medewerkers een subtiel klein gouden hangertje met het bedrijfslogo cadeau gegeven, een herinnering aan de vele, mooie jaren dat het team fijn heeft samengewerkt. 

Afspraak in Haarlem, Nieuwerkerk a/d IJssel, Oisterwijk

De waarde van een sieraad wordt door zoveel meer bepaald dan het materiaal waarvan het gemaakt is. Meer dan de grootte, het gewicht of het aantal karaat van de steen. De échte waarde wordt bepaald door het verhaal erachter. Dit maakt een ring, een collier of een armband tijdloos en uniek. Het sieraad houdt het verhaal erachter voor altijd levend.

Sieraad Laten Maken is expert in het ontwerpen en maken van een nieuw sieraad. Maar ook in het aanpassen en vermaken van een bestaand sieraad. Voor vrijwel alle vragen geldt dat er niet één antwoord mogelijk is. Meestal kunnen wij telefonisch, via de chat of per e-mail niet 1-2-3 een passend antwoord geven. Ervaring heeft ons geleerd dat we met een persoonlijk ontwerpgesprek veel beter kunnen inspelen op jouw persoonlijke, unieke wensen. Maak daarom online een afspraak bij onze vestiging in Haarlem, Nieuwerkerk aan den IJssel of Oisterwijk. Of maak een afspraak voor een videocall met een van onze goudsmeden. Gaat het om een reparatie? Dan kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Neem het sieraad dan alsjeblieft wel even mee.

maak een afspraak