Verjaardag

De eerste verjaardag, sweet sixteen, mijlpalen zoals 18 of 21 jaar, Sarah-Abraham, pensioengerechtigde leeftijd of misschien wel 100 jaar? Wij maken graag een mooi sieraad voor de jarige om zo het leven te vieren!

Iedere leeftijd heeft iets bijzonders. Leeftijd bepaalt hoe je naar de toekomst kijkt en naar het verleden. Hoe je gevormd bent en wat je nog verwacht. Hoe je dagen zijn gevuld en wie daarin dichtbij je staan. Voor iedereen is dit anders. Een persoonlijk sieraadontwerp van goede kwaliteit kan van generatie op generatie worden doorgegeven, waarmee het verhaal achter het sieraad steeds uitgebreider wordt. 

Een sieraad, een schets of een cadeaubon? 

Een sieraad is natuurlijk iets heel persoonlijks. Zeker als je een uniek exemplaar op maat laat maken dan moet je er wel zeker van zijn dat degene die het cadeau krijgt het ook echt heel erg mooi vindt. Als het een échte verrassing moet zijn, dan vragen we je een paar van zijn of haar favoriete sieraden mee te nemen. Ook helpt het als wij wat foto's zien, om in te kunnen schatten welke stijl bij die persoon past. En graag horen onze goudsmeden jouw verhalen; hoe zou je hem of haar beschrijven, hoe is jullie relatie en wat betekent iemand voor jou? Je kunt 

Het kan ook zijn dat je dit niet aandurft, en dat jullie samen aanwezig zijn bij het ontwerpgesprek. Onze klanten vinden het ontwerpproces in de regel altijd érg leuk, dus het uitje naar een van onze winkels en het gesprek met de goudsmid is absoluut een betekenisvol onderdeel van het cadeau dat je geeft. Uiteraard kunnen wij afspreken dat we descreet omgaan met de vrijblijvende offerte, die is alleen voor jouw ogen bedoeld. 

Een herinnering cadeau geven 

Je kunt ook onze goudsmid vragen om een symbolisch element te verwerken in het sieraad dat je cadeau wilt geven. Denk aan een amulet of talisman; een voorwerp waarvan jullie geloven dat het bescherming biedt tegen gevaar, ziekte en ongeluk. Ook maken wij ieder jaar weer mee dat mensen iets meenemen van vakantie. Een dierbare vakantieherinnering vasthouden door een handgemaakt sieraad te laten ontwerpen met daarin verwerkt een bijzondere  parel, edelsteen, wit strandzand of een matabia is een bijzonder en  persoonlijk cadeau. 

Afspraak in Haarlem, Nieuwerkerk a/d IJssel, Oisterwijk 

De waarde van een sieraad wordt door zoveel meer bepaald dan het materiaal waarvan het gemaakt is. Meer dan de grootte, het gewicht of het aantal karaat van de steen. De échte waarde wordt bepaald door het verhaal erachter. Dit maakt een ring, een collier of een armband tijdloos en uniek. Het sieraad houdt het verhaal erachter voor altijd levend.

Sieraad Laten Maken is expert in het ontwerpen en maken van een nieuw sieraad. Maar ook in het aanpassen en vermaken van een bestaand sieraad. Voor vrijwel alle vragen geldt dat er niet één antwoord mogelijk is. Meestal kunnen wij telefonisch, via de chat of per e-mail niet 1-2-3 een passend antwoord geven. Ervaring heeft ons geleerd dat we met een persoonlijk ontwerpgesprek veel beter kunnen inspelen op jouw persoonlijke, unieke wensen. Maak daarom online een afspraak bij onze vestiging in Haarlem, Nieuwerkerk aan den IJssel of Oisterwijk. Of maak een afspraak voor een videocall met een van onze goudsmeden. Gaat het om een reparatie? Dan kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Neem het sieraad dan alsjeblieft wel even mee.

Maak een afspraak