Vieren 

Wij roepen het al jaren: vier het leven! Koester de mooie momenten en vereeuwig ze met een handgemaakt sieraad. Jullie eerste kus, de mooie jaren samen, die geweldige mijlpaal, het overwinnen van een ziekte, de geboorte van jullie kind. Er zijn grote en kleine gebeurtenissen in je leven die het verschil hebben gemaakt en die je voor altijd bij je zult dragen. Laat ze niet zomaar voorbij gaan, maar vier deze momenten!

De goudsmeden en sieraadontwerpers van Sieraad Laten Maken weten als geen ander dat sieraden voor iedereen een andere betekenis hebben. Maar vrijwel altijd hebben mensen een bijzondere band met hun sieraden, omdat het ze doet herinneren aan een belangrijk persoon of bijzonder moment in hun leven. Wij zijn bevoorrecht om de meest bijzondere momenten uit jouw leven voor jou, of voor jullie, te mogen vertalen in een persoonlijk en uniek sieraad. 

Het grootste geluk van allemaal 

Een recept voor geluk bestaat niet. Ieder leven kent z'n ups & downs. Sommige mensen kunnen ontzettend genieten van de dagelijkse, fijne, kleine dingen; op zoveel klein geluk zou je bijna jaloers kunnen worden. Stel jezelf open en wees bewust van al het moois dat er iedere dag weer voorbij komt. 

Bij Sieraad Laten Maken bevinden we ons in de bevoorrechte positie dat we dagelijks gróót geluk voorbij zien komen, meestal rondom de grote thema's van het leven. Terecht dat mensen daarbij stilstaan, even de tijd stilzetten en 'iets' willen doen om dat ene moment voor altijd vast te houden. 

Een keer goed uitpakken! 

Wat de gelegenheid ook is, een verjaardag, jubileum, mijlpaal of gewoon de liefde, flink uitpakken met een prachtig sieraad is áltijd een goed idee. Maak een afspraak om de gelegenheid, je ideeen en budget met een goudsmid of sieraadontwerper te bespreken. Het is een ontzettend leuk proces om samen tot iets moois en passends te komen. Dat geldt overigens niet alleen voor 'samen' met de ambachtslieden, maar ook voor 'samen' met de persoon waar het juweel voor bestemd is. Er zijn veel verschillende ontwerpmogelijkheden om een opvallend juweel tot leven te laten komen. 

  • Ring, armband, collier, oorbellen? 
  • Ingetogen sjiek, of uitbundig en opvallend? 
  • Klassiek en elegant of juist robuust en stoer? 
  • 750 euro of 7.500 euro budget? 
  • 1 hele grote diamant of een zweem van gekleurde edelstenen? 
  • Wit-, geel-, roodgoud of bicolor? 
  • Solitaire, strakke, organische, speelse of stoere vorm? 

Pech overkomt je, geluk maak je zelf! 

Bijna dagelijks ervaren wij wat het is om met onze ontwerpen zoveel mensen een beetje steun en geluk te kunnen geven. En heus niet alleen ter gelegenheid van de mooie, vrolijke momenten. Misschien wel des te meer in periodes van groot verdriet. In dit blog lees je het ongelofelijke verhaal van een moeder en zoon, die allebei de kunst verstaan om ook verdrietige gebeurtenissen te vieren. Hoe inspirerend is dat! 

Een handgemaakte gouden ring, collier of een armband om blije óf verdrietige momenten samen te vieren is van onschatbare waarde. Onze goudsmeden en sieraadontwerpers gaan graag het gesprek met je aan, want alleen samen komen we tot een uniek ontwerp dat helemaal bij jullie past. De blik in zijn of haar ogen als het cadeau wordt uitgepakt, dat is toch het grootste geluk van allemaal? 

Maak een afspraak 

De waarde van een sieraad wordt door zoveel meer bepaald dan het materiaal waarvan het gemaakt is. Meer dan de grootte, het gewicht of het aantal karaat van de steen. De échte waarde wordt bepaald door het verhaal erachter. Dit maakt een ring, een collier of een armband tijdloos en uniek. Het sieraad houdt het verhaal erachter voor altijd levend.

Sieraad Laten Maken is expert in het ontwerpen en maken van een nieuw sieraad. Maar ook in het aanpassen en vermaken van een bestaand sieraad. Voor vrijwel alle vragen geldt dat er niet één antwoord mogelijk is. Meestal kunnen wij telefonisch, via de chat of per e-mail niet 1-2-3 een passend antwoord geven. Ervaring heeft ons geleerd dat we met een persoonlijk ontwerpgesprek veel beter kunnen inspelen op jouw persoonlijke, unieke wensen. Maak daarom online een afspraak bij onze vestiging in Haarlem, Nieuwerkerk aan den IJssel of Oisterwijk. Of maak een afspraak voor een videocall met een van onze goudsmeden. Gaat het om een reparatie? Dan kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Neem het sieraad dan alsjeblieft wel even mee.

maak een afspraak