KICK weer terug op oude stek

||43||
arrow arrow

Afgelopen week is in het Haarlems Dagblad verschenen dat onze oud medewerker Kick weer werkzaam is op zijn oude plek.

Nadat V&D in februari 2016 failliet werd verklaard stonden er veel mensen op straat, waaronder Kick van der Weele en zijn vrouw Marianne. Dit stond groot in het Haarlems Dagblad en als Haarlems bedrijf in juweliersartikelen met een kleine afstand van het failliete bedrijf V&D kon ik alleen maar denken. "Ik ga even contact opnemen met deze meneer. Ik weet dat heel veel Haarlemmers hem kennen en die mensen nu ergens naartoe moeten met hun horloge waarvan de batterij op zal gaan." Na een paar dagen had ik met Kick van der Weele een kop koffie gedronken en hem aangenomen in de winkel, zodat de mensen alleen maar de Gierstraat in hoefden te lopen om hun batterij te verwisselen. Zo hebben wij ook SEIKO en BREIL horloges in de winkel geplaatst. 

In een eerdere Marijke Mul winkel verkochten wij ook al SEIKO, dus bekend waren wij daar ook al mee en alle mensen met een juweliersopleiding in ons bedrijf waren bekend met het verwisselen van batterijen. 

Kick heeft uiteindelijk 1,5 jaar met veel plezier bij ons gewerkt en wij hebben nog steeds goed contact. In gezamenlijk overleg zijn wij tot de conclusie gekomen dat de horloges een steeds kleiner deel van ons bedrijf innam en er voor Kick niet meer genoeg werk was. Klanten zoeken bij ons echt steeds vaker het handgemaakt sieraad. Om deze reden hebben wij nu nog de allerlaatste modellen horloges in de winkel staan. En zullen deze uitverkopen tot we niets meer hebben. OP=OP. Mocht u een kijkje willen nemen? Klik hier.

Batterijen en bandjes hebben wij zeker nog op voorraad en zolang deze vraag blijft, zullen wij ook dit nog steeds voor u kunnen doen. Daarnaast doen wij GEEN afstand van ons mooie horlogemerk FROMANTEEL.

Wij wensen Kick natuurlijk enorm veel plezier in zijn jaren bij Hudsons Bay en zullen af en toe zeker even bij hem gaan kijken.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht