Relatie- of trouwringen laten maken

||43||
arrow arrow

Een symbool van liefde, bij elkaar willen zijn. Het leven met elkaar delen. Dit gevoel wordt door velen gedeeld. Alleen dezelfde ring dragen als duizenden andere stellen, daar gaan we liever niet voor. Iedereen is anders en zeker ieder stel is anders. Ik merk het in mijn werk als goudsmid maar al te goed. Mooie gesprekken mag ik houden met de mensen die bij mij aan tafel komen zitten, met ieder weer een eigen verhaal.  Mensen die elkaar hebben leren kennen in het cafĂ© gebeurt steeds minder vaak. Een jeugdliefde is zeker nog steeds het geval, maar ook een 2e keer niet meer willen trouwen totdat je de enige echte ware tegenkomt. Dan wil je het goed doen!

Ik vind het heerlijk om naar die verhalen te luisteren, maar vooral om die te gebruiken om daar een speciaal en passend persoonlijk ontwerp bij te maken. Jouw eigen relatie-, of trouwring, waarbij je ervan uit mag gaan dat niet de buurvrouw dezelfde trouwring draagt als jij. De een is wat sportiever, de ander is juist verfijnt, klassiek ingesteld of heeft hele lange vingers of juist korte dikke vingers. Voor iedere hand heb je een ander model trouwring nodig en bij ieder stel, past ook een eigen paar ringen.

In de voorbeelden zoals hierboven zie je een paar relatie ringen welke zijn voortgekomen uit de wikkelserie van goudsmid Marijke Mul. Hierbij is zeker gekeken naar een prachtige collectie en van hieruit verder gekeken naar de persoonlijke touche. Dit dames-stel heeft beide andere handen, waarbij het mooi was om voor een bredere en een smallere versie te kiezen.  In beide ringen is gebruik gemaakt van een diamant en 2 kleuren goud. Wit- en geel goud wel te verstaan. De ringen zijn deels gemaakt van eigen familie goud, wat is aangevuld met nieuw materiaal om er een vol geheel van te maken.

Heb je zelf nog goud liggen? Neem het mee naar de vrijblijvende afspraak, dan kijken we of het mogelijk is er gebruik van te maken en of dit ook kloppend is in het verhaal. Na 1,5 uur is er een goed beeld ontstaan van jouw paar persoonlijke relatie- of trouwringen.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht