Trouwringen horen bij het ja-woord

||43||
arrow arrow

Geef elkaar de rechterhand... 

En schuif een ring om elkaars vinger na het geven van het ja-woord!

Ben je al getrouwd en ben je je ring verloren of hebben jullie gewoon steeds niet de juiste trouwringen gevonden. Dan is het wellicht een idee om een paar passende trouwringen te laten maken, die goed bij jullie passen. Je denkt wellicht, een ring is rond en daar kun je niet zoveel mee. Niets is minder waar! Alle goudsmeden maken weer andere sieraden omdat iedere persoon zijn eigen handtekening kent. Al 20 jaar maken wij de sieraden passend bij de klant. Dan telt niet alleen de handtekening van de goudsmid, maar zeker ook de handtekening van degene die zijn of haar jawoord heeft gegeven of gaat geven natuurlijk. In de meeste gevallen maken wij trouwringen voor mensen die gaan trouwen en hun handtekening nog zullen gaan zetten, maar het signature zit wel al in de relatie. Het is aan ons om dat eruit te halen en een paar ringen te maken die net zo bij je past als de handtekening die zo eigen is.

In deze blog refereer ik naar een paar ringen voor een stel die staan voor passie en ambacht. De ringen zijn passend bij elkaar, al hebben ze niet dezelfde vorm. De herenring is uitgevoerd in 14 karaat palladium witgoud (waar wij veelal mee werken). Er is een verschil gemaakt in mat en glanzend goud. Ook de damesring heeft deze variatie in zich, alleen hebben wij deze in rood goud uitgevoerd. De groene toermalijn maakt deze trouwring compleet. De zetting van de steen ligt iets hoger, waardoor het een echte i-catcher is. 

Wij hebben de ringen eerst in was gemaakt, daarna zijn ze gegoten in het gewenste materiaal, waarna ze wederom helemaal in vorm gevijld zijn. De glimmende rand is ook als apart deel gemaakt en uiteindelijk tegen elkaar aan gesoldeerd. Ze vormen hierdoor een geheel. Zijn stoer van uitstraling en zeker ook in gewicht. De damesring heeft door een iets andere verdeling van de bollingen een echt vrouwelijke uitstraling gekregen. 

Een idee voor een paar trouwringen vooraf is echt niet nodig, wel zou het kunnen helpen om plaatjes mee te nemen van ringen die al in de smaak zijn gevallen. Maar ook zonder dit, komen we absoluut tot een trouwring die volledig aansluit bij jouw persoonlijkheid en jullie relatie.

Reacties

Diamonds are forever 12 Februari 2018

Ik dacht altijd dat de [url="https://www.baunat.com/nl/ringen/witgouden-diamanten-ringen"]ring[/url] aan de linker hand moet

Naam
E-mail*
Uw bericht