Verlovingsring laten maken

||43||
||43||
arrow arrow

Een verlovingsring.... Essentieel bij het vragen van jouw allerliefste om de rest van je leven samen te delen.

Dit doe je natuurlijk niet zomaar, al gebeurt het soms in een opwelling.  Meestal heb je er goed over nagedacht, het wellicht met iemand gedeeld en soms is vader om de hand gevraagd.

De ring die dan om de vinger moet komen is de volgende stap. Hoe ga je te werk en hoe weet je of je met de juiste ring aan komt?

Verlovinsringen advies

Om antwoord te geven op al jouw vragen over verlovingssieraden, helpen de goudsmeden van atelier Sieraad Laten Maken je graag. Onze experts op het gebied van sieraden en goudsmeden vertellen je tijdens je zoektocht naar de perfecte ring (of ander soort sieraad) alles over tradities, (alternatieve) mogelijkheden, materialen, edelstenen, symboliek in het ontwerp, ringmaten, stijlen en hoe je tot het ideale ontwerp voor specifiek jouw geliefde komt. Zo kom je goed beslagen ten ijs op het moment suprême; het aanzoek. 

Ontwerp op maat

In de verlovingsringen die wij doorgaans maken, vertellen wij graag het (liefdes)verhaal door symboliek, edelstenen met een bepaalde betekenis en bepaalde vormen en lijnen in het ontwerp. Wij vragen daarom naar jullie verhaal en een omschrijving van jouw aanstaande. Alleen in deze samenwerking ontstaat er een juiste samensmelting tussen verhaal en persoon en onze technische kennis en inspiratie voor de allermooiste verlovingsring. Hebben jullie elkaar bijvoorbeeld in jullie studententijd leren kennen, via internet of via vrienden? Hebben jullie elkaar op latere leeftijd leren kennen of zijn jullie juist pas na een jarenlange vriendschap bij elkaar gekomen? Wat hebben jullie allemaal meegemaakt samen, van zware tot mooie momenten. 

Ieder verhaal is uniek en wij vertalen dit graag naar een prachtig verlovingssieraad, waarmee jij de moed en het vertrouwen hebt op een volmondige 'ja' na die prangende vraag of hij of zij met je wil trouwen. 

Reacties

Bob Schuilenburg 16 September 2018

Beste Marijke, Graag zou ik een afspraak maken om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het maken van een verlovingsring. Indien mogelijk plan ik de afspraak op een zaterdag. Mvg, Bob Schuilenburg

Naam
E-mail*
Uw bericht