29.05.2020

Hanger van witgouden ring

Wat zonde is het als je een sieraad in een kastje hebt liggen waar je niets mee doet. Kunnen jullie een gouden hanger maken van mijn witgouden ring? Dat is de vraag waarmee een klant bij ons naar binnen is gestapt. Laat dat nou één van onze specialiteiten zijn. De klant draagt het sieraad niet meer, maar wil heel graag iets nieuws ervan laten maken. Zodat het weer bij haar persoonlijkheid past. 

Eén van onze specialiteiten: Omtoveren van ring tot hanger

Tijdens een gesprek aan tafel bleek roodgoud erg goed bij mevrouw te passen. Tijdens het gesprek hebben we een robijn laten zien. Na de tekening en het gesprek zijn we op zoek gegaan naar stenen. Maar  de robijn, die we spontaan in het gesprek hebben laten zien, is niet meer weg gegaan. Mevrouw gaat daar toch voor. Wij hebben het ontwerp verder uitgewerkt op tekening, de stenen erbij gelegd. De diamant zat al in de ring, deze is ook verwerkt in het ontwerp.

Heb jij een sieraad liggen dat je passend bij je persoonlijkheid om je vinger, om hals of in je oren wilt laten maken? Kom ermee langs en gaan we samen een sieraad maken.