||43||
arrow arrow

Geregeld maken wij sieraden ter ere van bijzondere gelegenheden zoals een ‘x’ aantal jaar huwelijk of een ‘x’ aantal jaar in dienst. Een persoonlijk en bijzonder cadeau op zo’n moment is een maatwerk sieraad. Wij baseren ons hierbij op iemands emotie, persoonlijkheid en verhaal. Dit geven wij op symbolische wijze weer in het ontwerp.

Een mijlpaal als een trouwjubileum of een werknemer die trouwe dienst laat zien of een vergelijkbare situatie, is een mooi moment voor een onvergetelijk cadeau. Een sieraad op maat is een cadeau dat niet alleen blijvend is, maar ook symbool kan staan voor iemands verleden, heden en toekomst. Iedere keer wanneer je dit sieraad draagt, word je herinnert aan de bijzondere aanleiding.

Ontwerpgesprek

Om tot een persoonlijk ontwerp en bijzonder sieraad te komen, gaan wij uitgebreid met iemand in gesprek. Wat is de aanleiding van het ontwerp? Wat is uw verhaal en emotie hierbij? Hoe ziet uw toekomst eruit? Wie draagt u dichtbij u? Gaandeweg het gesprek schetsen wij een sieraadontwerp. Dit gaat in samenspraak. We luisteren aandachtig naar uw stijl en voorkeuren om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Productieproces sieraadontwerp

Wordt u blij van het ontwerp? Dan gaan we aan de slag. In ons open atelier in Haarlem, werken vakkundige goudsmeden samen om van jouw ontwerp een sieraad te maken dat meer dan een leven lang meegaat. Wij maken hierbij gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen van hoge kwaliteit en schoonheid.

‘Oud goud' omsmelten

Geregeld krijgen wij het verzoek om gebruik te maken van ‘oud’ goud en gedragen sieraden. Vanwege de sentimentele waarde, geeft dit een extra bijzondere lading aan het sieraad. Wij doen dit dan ook graag. Tijdens het omsmelten en gedurende de rest van het productieproces maken wij foto’s die we naderhand mailen of op een USB-stick meegeven bij het ophalen van het sieraad. Mocht de hoeveelheid oud goud niet toereikend zijn, dan voegen we er extra goud aan toe.

Onderhoud en nazorg

Bij het juiste onderhoud gaan onze sieraden meer dan een leven lang mee. Een jaar na oplevering vragen wij u daarom om nogmaals bij ons langs te komen voor een gratis onderhoudsbeurt.

afspraak maken voor een persoonlijk sieraad

Abonneer je op de nieuwsbrief

* indicates required