Ook aan het opruimen in tijden van Corona?

||43||
arrow arrow

Er zijn geen excuses meer. Je kan niet wegvluchten met 'ik moet naar een verjaardag' of 'ik heb honderdduizend anderen dingen te doen'.

Het is nu echt tijd om aan die waslijst te beginnen, genaamd: 'dat komt wel als ik een keer tijd heb'.

Eindelijk dat piepende kastje repareren, al die foto's uitzoeken OF eens door je oude sieraden heen.

Waarom draag je de sieraden niet?

Vaak is het makkelijk om dezelfde sieraden elke dag aan te doen of zelfs aan te houden. Toch hebben de meeste vrouwen wel een doosje met prachtige sieraden die niet gedragen worden. Zonde! Net als met kleding heb je natuurlijk je voorkeur. Maar het kan ook zijn dat je een sieraad gekregen hebt wat je stiekem helemaal niet mooi vindt. Of dat het stuk is gegaan, maar je het toch bewaard vanwege de emotionele waarde. Tijd om er wat mee te gaan doen!

Wat kan je ermee?

Veel sieraden zijn prima te repareren. Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden om jouw dierbare sieraden een tweede leven te geven. Een ring kan vaak vergroot of verkleind worden, een ketting gesoldeerd en een armband kan vaak een ander slot aan zodat je hem wel zelf aan kan doen.

Geelgoud en rosegoud zijn ook uitermate geschikt om te hergebruiken. Dus als je bijvoorbeeld trouwringen hebt van je opa en oma of een sieraad dat je gewoon niet mooi vindt, dan kan je dat laten omsmelten en iets nieuws van laten maken. Elk sieraad is uniek en de mogelijkheden zijn ook uniek. Bent u nieuwsgierig naar wat er met uw sieraad kan? Stuur een foto met uw vraag naar info@marijkemul.nl. Of bel ons via 023 - 3030660.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht