Wie zijn wij? 

Sieraad Laten Maken is dé plek voor een betrouwbare en vakkundige sieraadontwerper of goudsmid bij jou in de buurt. Of het nu gaat om een nieuw te vervaardigen sieraad, het laten vermaken van een bestaand sieraad, een reparatie of restauratie. 

Marijke Mul is de grondlegger van Sieraad Laten Maken. Met 25 jaar ervaring als sieraadontwerpster/goudsmid en 20 jaar als ondernemer is ze toonaangevend in haar vakgebied. De kracht van Marijke en haar team vakkundige goudsmeden, is het vertalen van emotie in een tastbaar, persoonlijk sieraad. Ze runt haar bedrijf met lef en bevlogenheid. Eigen collecties, opdrachten voor high-end maatwerk én een eigen winkel; het heeft uiteindelijk allemaal geleid tot de start van Sieraad Laten Maken.

collecties Marijke Mul

Hoofdvestiging Haarlem 

In een prachtig pand met een opvallende rode pui zit de brandstore van Marijke Mul en de hoofdvestiging van Sieraad Laten Maken. Bij dit bekende Haarlemse adres kun je haar sieraden bewonderen. De collecties van Marijke laten zich niet vangen in een bepaalde stijl. Sommige zijn echte klassiekers met een eigen twist, andere juist eigentijds en gedurfd. Maar allemaal van hoogwaardige kwaliteit, handgemaakt in Haarlem door goudsmeden met passie voor hun ambacht. 

Gierstraat 67 is ook het adres voor een ontwerpgesprek voor een persoonlijk, handgemaakt sieraad. Marijke en haar team laten zich graag inspireren door de verhalen en emoties van mensen die écht iets unieks willen laten maken. Een sieraad laten maken van gedragen goud? Een verwerkingssieraad met as van een dierbare? Een feestelijk sieraad, waar je al jaren over droomt? Maak een afspraak en omarm ons levensmotto: Vier Het Leven! 

Afspraak in Haarlem

Vestiging Oisterwijk

Mignon Juwelier & Goudsmeden is al 25 jaar een begrip in Noord-Brabant. Van een kleine juwelierszaak gericht op trends is de het bedrijf uitgegroeid tot, de naam zegt het al, een juwelierszaak met eigen atelier waar goudsmeden staan voor tijdloze juwelen van goede kwaliteit. Behalve zilveren en gouden sieraden uit collecties van uiteenlopende merken kan je hier ook terecht voor reparaties van sieraden en horloges. Een persoonlijke benadering, staan voor kwaliteit, zorgvuldig en met veel aandacht omgaan met wat er gevraagd en gekocht wordt, dát is waar de drie eigenaren en vijf medewerkers in Oisterwijk voor staan. 

Eigenaar Sandra Valkengoed is goudsmid en sieraadontwerpster en voert in alle rust de persoonlijke gesprekken met mensen die een handgemaakt sieraad op maat willen laten maken. Boek via onderstaande button een ontwerpgesprek met Sandra in, zij kan jou helpen om jouw wensen, jouw verhaal, jouw emoties te vertalen naar een prachtig sieraadontwerp. 

Afspraak in Oisterwijk

Jouw vestiging bij ons aansluiten? 

'Laat je als ontwerper/goudsmid inspireren door de verhalen en emoties van mensen die écht iets unieks willen laten maken. En gebruik alleen hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde materialen.' 

Wil je je als juwelier, sieraadontwerper of goudsmid bij Sieraad Laten Maken aansluiten, dan is dit waar je op wordt beoordeeld voordat je het kwaliteitskeurmerk Sieraad Laten Maken mag dragen, gebruik mag maken van ons atelier en mee kan liften op onze marketing activiteiten. Ben jij ervaren goudsmid en sieraadontwerper, heb je een verkooplocatie, een goed luisterend oor en heb je er plezier in het vertalen van emotie naar een sieraad van hoogwaardige kwaliteit? Neem dan contact op met Marijke om de voordelen van het aansluiten bij ons concept te bespreken. 

Laat je bedrijf groeien!

Kom bij ons werken! 

Met jou erbij kunnen we de wereld aan. Je bent een ervaren goudsmid en op zoek naar een full-time functie bij een atelier waar zuivere producten en puur vakmanschap voorop staan. Een plek waar gevarieerde en uitdagende opdrachten jouw hart sneller doen kloppen. Wil jij jouw (edel)steentje bijdragen aan de eigen sieradenlijn van Marijke Mul en het persoonlijke maatwerk van  Sieraad Laten Maken? Bekijk snel de vacature. 

Wat als jij de liefde voor het vak kwijt kan in een gecombineerde creatieve/commerciële functie? Tijdens persoonlijke gesprekken met onze klanten vertaal je hun emoties in tastbare, persoonlijke sieraden. Je schetst een ontwerp dat de klant op het lijf is geschreven, je maakt een kostencalculatie voor het nieuwe of vermaakte sieraad en instrueert ons atelier. Zo draag jij jouw (edel)steentje bij aan de eigen sieradenlijn van Marijke Mul en het persoonlijke maatwerk van Sieraad Laten Maken.

Bekijk onze vacatures