||43||
arrow arrow

Wanneer jullie niet trouwen, maar wel jullie relatie willen vereeuwigen, zijn persoonlijke maatwerk relatieringen of partnersieraden een mooi symbool van jullie liefde. Wij ontwerpen jullie ultieme sieraad op maat, gebaseerd op jullie verhaal, emotie en persoonlijkheden. Wij werken daarbij met de meest hoogwaardige materialen, wat niet alleen te zien is, maar ook te ervaren aan de kwaliteit van de sieraden.

Trouwen is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, ook niet wanneer je gaat samenwonen of kinderen krijgt. Jullie band en liefde voor elkaar hoeft desondanks niet minder te zijn dan van verloofde of getrouwde stellen. Een sieraad dat staat voor jullie band en liefde is een mooi symbool voor jullie relatie. Bij Sieraad Laten Maken | Marijke Mul hebben wij meer dan 25 jaar ervaring met het maken van persoonlijke sieraden op maat voor mensen die hun relatie of partnerschap willen bezegelen.

Proces van gesprek, naar ontwerp tot sieraad

Om emoties, gebeurtenissen en persoonlijkheden in kaart te brengen gaan wij eerst uitgebreid in gesprek. Gaandeweg het gesprek schetsen wij het ontwerp gebaseerd op wat jij/jullie vertelt/vertellen. Wij ervaren dat dit proces van gesprek naar ontwerp een belangrijk onderdeel vormt om een sieraad te ontwerpen dat echt bij jullie past en emotionele waarde krijgt. Ontwerpschetsen doen wij met de hand, maar indien gewenst kunnen wij ook een 3D ontwerpschets maken om het ontworpen sieraad nog duidelijker te maken voordat wij het uitwerken. Het liefst zitten we tegenover degene die ons opdracht geeft voor het ontwerp, maar wanneer dat lastig wordt voeren we ook gesprekken via WhatsApp Video of Skype.

Symboliek in het sieraadontwerp

In het ontwerp dat wij samen met jou/jullie maken tijdens een gesprek verwerken wij meestal veel symboliek, ongeacht de stijl van het sieraad. Bij het gebruik van edelstenen kijken we naar de werking en betekenis van een steen. In de vormen van het edelmetaal verwerken we zowel zichtbaar als onzichtbaar een boodschap, gedachte of gevoel.

Gebruik ‘oud’ goud

Het is mogelijk om eigen goud te gebruiken voor een nieuw sieraad. Wij vinden de term ‘oud goud’ eigenlijk een beetje tekort doen aan een gedragen sieraad dat niet meer gebruikt wordt. Meestal zijn dit sieraden die met veel liefde gedragen en/of gegeven zijn. Hierdoor zijn het sieraden met een verhaal. Heeft u bijvoorbeeld geelgouden sieraden van een erfenis liggen die u niet meer draagt? Dan kunnen wij dit vermaken of omsmelten en er een nieuw sieraad van maken. Ook diamanten en edelstenen kunnen we gebruiken in het ontwerp van een nieuw sieraad. Neem bij de eerste afspraak bij ons al uw gedragen sieraden mee, zodat onze goudsmeden kunnen bepalen wat de mogelijkheden zijn. Bij gedragen trouwringen is het bijvoorbeeld mogelijk om de gravure te behouden en de rest van het goud om te smelten. Vraag naar de mogelijkheid van jouw idee.

Productie persoonlijk sieraad

Klopt het ontwerp met jouw/jullie gevoel, persoonlijkheden en verhaal? Dan gaan onze goudsmeden aan de slag. De uitwerking van een opdracht duurt ongeveer 6 – 8 weken. Onze goudsmeden zijn ervaren vakmensen die altijd op zoek zijn naar de beste manieren om een bepaald ontwerp uit te werken. Daarnaast werken wij alleen met de meest hoogwaardige materialen. Dat is niet alleen te zien, maar ook te ervaren. Onze sieraden gaan bij het juiste onderhoud meer dan een leven lang mee. En wanneer je het sieraad af en toe langs brengt, zorgen wij dat het er weer als nieuw uitziet.

Kosten van een maatwerk sieraad

De prijs van een maatwerk sieraad is afhankelijk van de materiaalkeuze (goud, zilver, diamanten en edelstenen), de complexiteit van het ontwerp en de inbreng van eigen goud. Wanneer je bij ons een afspraak maakt voor een vrijblijvend ontwerpgesprek, maken wij meestal direct een prijsopgave.

Neem contact met ons op indien je eerst nog vragen hebt over onze mogelijkheden via  info@sieraadlatenmaken.nl of bel (023) 3030660.

Plan jouw afspraak hier Marijke Mul Sieraad Laten Maken

Abonneer je op de nieuwsbrief

* indicates required