Inkoop oud goud

Heeft u sieraden welke u niet meer draagt?

Het volgende is bij ons mogelijk:

  • inleveren tegen geldwaarde
  • gebruiken als betaalmiddel voor een nieuw sieraad
  • een nieuw sieraad van dit materiaal laten maken
Idee├źn

Horloge batterij

Staat uw horloge stil en heeft u een nieuwe batterij nodig? Onze horlogeman Kick heeft bijna 40 jaar ervaring en vindt het een sport om alle horloges weer lopend te krijgen. Zo nodig geeft hij u het beste advies mocht het horloge het niet meer doen met een nieuwe batterij.

Kom gerust langs in de winkel voor zijn advies!

KOM LANGS!

Horloge banden

Een horloge zonder mooie horlogeband is als een vaas zonder bloemen.

Wij hebben een breed assortiment in de winkel op voorraad en kunnen u snel en vakkundig helpen een bijpassende horlogebandje bij uw horloge te kiezen. Onze lederen bandjes zijn van soepele kwaliteit en zullen  snel lekker zitten. U kunt uitgaan van een eerlijk en goed advies van onze horlogeman.

Bekijk

Knopen / Rijgen

Parels, bloedkoraal of andere edelstenen rijgen of knopen is een vak apart. Wij hebben de kennis en materialen in huis om ook met deze methode sieraden voor u te maken. Een sieraad welke niet direct bestaat uit zuiver alleen goud, zilver of platina, maar met edelstenen en zijde draad of zelfs een staaldraad, kan zeker een mooi sieraad zijn.

Wij zullen de volgende onderdelen met u overleggen:

  • hoeveel kralen u achterlaat
  • wat gebeurd er zodra wij een collier opnieuw rijgen en/of knopen
  • is dit de meest stevige verbinding of zijn er andere mogelijkheden
  • de kosten worden vooraf met u afgesproken

Graveren / Laseren

Je naam en trouwdatum gegraveerd in je trouwringen, een vingerafdruk van een dierbare op een hanger, ring of ander sieraad laten graveren of een afbeelding op een plaatje. Wij verzorgen het voor je.

Er zijn een aantal verschillende manieren om dit tot stand te brengen:

  • Met de hand laten graveren
  • Met de machine aan de binnenkant bij ringen of aan de buitenzijde van een groter oppervlak
  • Laseren
Bekijk opties

Taxeren sieraden

Taxeren van sieraden is belangrijk als uw verzekering erom vraagt of wanneer u een verdeling van de erfenis wilt maken. In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Onze goudsmid experts zullen met de grootste zorgvuldigheid de sieraden een waarde geven nadat alles is gewogen en gemeten. Alle kenmerken van de sieraden zullen worden uitgeschreven, zodat de sieraden alleen al op schrift te herkennen zijn. In het taxatierapport komt van ieder sieraad een foto bij de regel te staan. U ontvangt een zeer uitgebreid rapport die uw verzekering als officieel document zal aanvaarden. Daarnaast zullen alle foto's van de sieraden op een USB stick aan u worden meegegeven. Zo heeft u op 2 manieren een document welke u zelf ook gemakkelijk kunt bewaren.

Verdere informatie