Familie 

Laat een uniek, handgemaakt familiesieraad op maat laten maken als symbool voor jullie bijzondere band en oneindige liefde. Als er één type sieraad is die bol staat van symboliek, dan is het een hangemaakt sieraad speciaal voor jullie familie of jullie gezin. Wat past er in deze levensfase bij jullie? 

  • Oma's ring vermaken tot twee hangers; een voor moeder en een voor dochter
  • Vader-zoon armband met jullie initialen 
  • Trouwring verrijken met een edelsteen voor ieder kind
  • Gezinssieraad laten maken van het familiegoud
  • Wikkelarmband met voor ieder gezinslid 'n oneindig versmolten gouden draad 
  • Na scheiding trouwringen vermaken tot nieuw sieraad voor jullie kind(eren) 

Gezinssieraad vol symboliek 

Een symbool verwerken in een sieraad geeft een diepere betekenis aan het juweel. Welk symbool is belangrijk voor jou? Misschien is er iets dat je helpt herinneren aan een belangrijk moment uit het verleden. Of het doet je herinneren aan iets dat je dierbaar was, maar er niet meer is. Wellicht staat er voor jou iets symbool voor een stip op de horizon? 

Maak een afspraak met een van onze goudsmeden of sieraadontwerpers in Haarlem, Nieuwerkerk aan den IJssel of Oisterwijk en vertel ons wat er in je omgaat. Laat het vertalen van een levensverhaal naar een mooi sieraadontwerp vol symboliek maar aan ons over! 

Voor elk gezinslid een schakel 

De bijzondere band tussen de gezinsleden kan je op allerlei manieren verwerken in een sieraad. Iets dat veel mensen aanspreekt is een gouden sieraad met daarin voor ieder gezinslid een diamant en/of gekleurde edelsteen verwerkt. Zoals bij deze prachtige geelgouden armband met gekleurde edelstenen voor dit gezin van vijf. Edelstenen hebben een diepere betekenis en een krachtige werking; het was een feest om met deze klant de stenen uit te kiezen die bij de persoonlijkheid en bij de rol binnen het gezin van ieder gezinslid paste. 

Aanvulling op bestaande sieraden 

Regelmatig komen mensen na jaren weer bij ons terug om een sieraad ter aanvulling op een gezinssieraad te laten maken. Vanwege een huwelijksjubileum, een bijzondere verjaardag of belangrijke mijlpaal. Het gezin waar wij de armband bovenaan deze pagina voor maakten, wilden graag een bijpassende ring. Er was inmiddels gezinsuitbreiding en dit sieraad mocht een extra peergeslepen gekleurde edelsteen krijgen. Je zult begrijpen dat wij smullen van dit soort opdrachten! 

Afspraak in Haarlem, Nieuwerkerk a/d IJssel, Oisterwijk 

De waarde van een sieraad wordt door zoveel meer bepaald dan het materiaal waarvan het gemaakt is. Meer dan de grootte, het gewicht of het aantal karaat van de steen. De échte waarde wordt bepaald door het verhaal erachter. Dit maakt een ring, een collier of een armband tijdloos en uniek. Het sieraad houdt het verhaal erachter voor altijd levend.

Sieraad Laten Maken is expert in het ontwerpen en maken van een nieuw sieraad. Maar ook in het aanpassen en vermaken van een bestaand sieraad. Voor vrijwel alle vragen geldt dat er niet één antwoord mogelijk is. Meestal kunnen wij telefonisch, via de chat of per e-mail niet 1-2-3 een passend antwoord geven. Ervaring heeft ons geleerd dat we met een persoonlijk ontwerpgesprek veel beter kunnen inspelen op jouw persoonlijke, unieke wensen. Maak daarom online een afspraak bij onze vestiging in Haarlem, Nieuwerkerk aan den IJssel of Oisterwijk. Of maak een afspraak voor een videocall met een van onze goudsmeden. Gaat het om een reparatie? Dan kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Neem het sieraad dan alsjeblieft wel even mee.

Maak een afspraak