Relatie 

Trouwen is nog steeds populair, maar zeker niet vanzelfsprekend. Wanneer jullie niet trouwen, maar wel jullie liefde willen vereeuwigen wordt vaak toch vaak traditioneel gekozen voor een mooi sieraad. Tenslotte gaat een handgemaakt gemaakt partnersieraad een leven lang mee. Wellicht wil je later, op bijzondere momenten in jullie relatie, er wel een versiering aan toevoegen of er een passend sieraad bij laten maken. Maatwerk is bij Sieraad Laten Maken het uitgangspunt, we vinden het oprecht geweldig om iets uit te zoeken dat bij jullie relatie past. 

Relatieringen 

Als uiting van jullie liefdesrelatie kun je kiezen voor een set partnerringen, zoals trouwringen bij een huwelijk. Je kunt voor een ontwerp kiezen waarbij de ringen heel duidelijk op elkaar afgestemd zijn. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor ringen die heel afwijkend zijn. Tenslotte is het belangrijk dat jullie allebei iets dragen dat bij je past. En ook al ogen de ringen helemaal anders, toch vinden we vaak wel een manier om dezelfde diepere betekenis aan de verschillende sieraden mee te geven. 

De matchende relatieringen op deze foto hebben we mogen ontwerpen voor een stel dat allebei al eerder getrouwd is geweest. Ze hadden geen trouwplannen, maar wilden hun relatie toch op een mooie manier bezegelen. Lees in dit blog hoe dit ontwerp tot stand is gekomen. Hun grote liefde voor de kust & de zee is met een golfbreuk in de licht deinende vorm van de ringen tot leven gekomen. 

Een pronkstuk voor één van de twee  

Als de man liever geen ring of andere sieraden draagt, wordt er vaak een tijdloze klassieker voor de vrouw gekozen. Dat hoeft natuurlijk geen ring te zijn, een prachtige armband of collier is net zo goed een waardevol symbool voor jullie relatie. Wat we vaak terughoren is dat mensen zo verrast zijn door het hele proces. Enerzijds 'dwingt' een uniek ontwerp van een handgemaakte relatiering een stel om na te denken over hun relatieen worden ze zich vaak heel bewust van alle emoties die daarbij komen kijken. Anderzijds vinden ze het in de regel ontzettend leuk om dit proces met een goudsmid en sieraadontwerper te doorlopen, het plezier dat zowel onze klanten als wij hebben bij het tot stand komen van het sieraad werkt blijkbaar aantekelijk. Vier het leven, gun jullie relatie deze bezegeling en maak een afspraak! 

Plan je afspraak

Afspraak in Haarlem, Nieuwerkerk a/d IJssel, Oisterwijk 

De waarde van een sieraad wordt door zoveel meer bepaald dan het materiaal waarvan het gemaakt is. Meer dan de grootte, het gewicht of het aantal karaat van de steen. De échte waarde wordt bepaald door het verhaal erachter. Dit maakt een ring, een collier of een armband tijdloos en uniek. Het sieraad houdt het verhaal erachter voor altijd levend.

Sieraad Laten Maken is expert in het ontwerpen en maken van een nieuw sieraad. Maar ook in het aanpassen en vermaken van een bestaand sieraad. Voor vrijwel alle vragen geldt dat er niet één antwoord mogelijk is. Meestal kunnen wij telefonisch, via de chat of per e-mail niet 1-2-3 een passend antwoord geven. Ervaring heeft ons geleerd dat we met een persoonlijk ontwerpgesprek veel beter kunnen inspelen op jouw persoonlijke, unieke wensen. Maak daarom online een afspraak bij onze vestiging in Haarlem, Nieuwerkerk aan den IJssel of Oisterwijk. Of maak een afspraak voor een videocall met een van onze goudsmeden. Gaat het om een reparatie? Dan kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Neem het sieraad dan alsjeblieft wel even mee.

maak een afspraak