Sieraad Laten Maken is dé plek waar u een goudsmid kunt vinden, welke aansluit bij uw wensen. Of het nu om een nieuw te vervaardigen sieraad gaat, het laten vermaken van uw huidige sieraden naar een nieuw ontwerp of een reparatie, restauratie of herstelling van een sieraad. Voor het nieuw vervaardigen van uw sieraden, zal u graag in de auto stappen naar een goudsmid welke het meest aan uw wensen voldoet. Voor een reparatie zoekt u naar een kundige goudsmid en dan het liefst iets meer in de buurt. Doordat wij met heel Nederland verbonden zijn, kunnen wij u goed helpen om de juiste keuze te maken. 

Daarnaast kunt u bij ons ook met al uw vragen omtrent het sieraad terecht. Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren en u doorsturen naar de specialist op het gevraagde gebied.

Haarlem

Bij dit atelier kunt u terecht voor moderne sieraden met een sierlijke lijn. Speciale ontwerpen waarbij u uw persoonlijke gevoel over kan laten brengen in het sieraad. Een sieraad, meer dan alleen mooi, doordat het betekenis heeft gekregen.

Sueomy is locatie manager en staat graag voor u klaar. Tevens kunt u de goudsmeden van deze locatie ook vinden in één van de andere locaties welke bij ons zijn aangesloten. Haarlem is onze hoofdvestiging, maar woont u meer in de richting van Rotterdam, helpen wij u ook graag in Nieuwerkerk aan den IJssel.

U kunt uw keuze van locatie kiezen zodra u een afspraak boekt.

Afspraak maken

Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij IJssel Juweliers heeft u de mogelijkheid makkelijk te parkeren. In een gemoedelijke sfeer zal de goudsmid waar u een afspraak mee heeft uw verhaal goed kunnen vertalen naar een nieuw sieraad passend bij uw emotie. Naast het nieuw te vervaardigen sieraad vind u hier ook kant en klare sieraden en horloges. Deze sieraden zijn zorgvuldig voor u samengesteld. 

Mirjam en Jacqueline staan voor u klaar om op al uw vragen een deskundig antwoord te geven.

Voor een bijzonder sieraad met uw emotie vragen wij u een afspraak in te plannen.  U zal dan een gesprek hebben met één van hen of met goudsmid Lilian.

Lilian - Zal uw emotie naar een nieuw sieraad kunnen vertalen. Zij heeft het materiaal in haar handen tijdens haar werk achter de werkbank en is zeer bedreven in het vertalen van uw wensen. 

U kunt uw keuze van locatie kiezen zodra u een afspraak boekt.

Afspraak maken

Oisterwijk

In één van de mooiste plaatsen van Nederland kun je vanaf heden ook een mooi uniek sieraad laten maken.

Onze Goudsmid Sandra heeft al talloze prachtige sieraden ontworpen. Wij zijn dan ook blij dat zij bij ons is aangesloten om ook u te kunnen ontvangen en een passend sieraad te vervaardigen. Zij luisterd naar uw verhaal en kan dit vakkundig omzetten in een persoonlijk sieraad.

Bij het boeken van een afspraak, kunt u vanaf nu ook kiezen voor Oisterwijk 

Afspraak maken

Uw locatie aansluiten bij ons concept

Waarom aansluiten bij Sieraad Laten maken zo interessant is:

  • Marketing ondersteuning
  • Klanten worden aangereikt dmv afspraken
  • Groot atelier als back-up
  • Goudsmeden die samenwerken, waardoor productieniveau verbetering
  • Goudsmeden met sales ervaring
  • Kwaliteitsverbetering in productie
  • Meerwaarde voor sieraden naar de consument 

Samenwerking tussen juwelier en goudsmid, waardoor wij landelijk de klant kunnen bedienen.