Onze hoogtepunten van 2018

||43||
arrow arrow

2018 was een jaar vol mooie mijlpalen voor ons. We hebben weer unieke sieraden mogen maken, mooie gesprekken gevoerd en mensen blij gemaakt met onze sieraden. Daarnaast zijn we als bedrijf, team en individu gegroeid. Hierbij de meest memorabele momenten van 2018 van onze teamleden op een rij.

Marijke: “Het 25-jarig jubileum was natuurlijk een geweldig hoogtepunt. We vierden het op een zonnige dag in juni met vrienden, familie, klanten en samenwerkingspartners op Landgoed Duinlust. Tegelijkertijd presenteerden we de eigen collectie waar we als team hard aan hebben gewerkt. Verder was het eind van het jaar een hoogtepunt, omdat toen bleek dat we de beoogde bedrijfsresultaten behaald hadden. Dat belooft wat voor de plannen voor 2019!”

Martijn: “Omdat ik voornamelijk achter de werkbank zit, is mijn hoogtepunt van 2018 een sieraad. Ik heb onder meer een platina ring gemaakt die erg goed gelukt is. We krijgen steeds vaker opdrachten om met platina te werken, dus dat maakt het extra leuk. Daarnaast hebben we een mooie variatie op de Zonsopgang-ring gemaakt uit de Marijke Mul collectie. Ik ben trots op de goede samenwerking die we hiervoor met ons team hebben laten zien.”

Sue: “De Marijke Mul Sieradencollectie die we dit jaar voor het eerst op deze manier hebben neergezet is waar ik erg trots op ben. We hebben er lange tijd met het hele team naartoe gewerkt en het resultaat mag er zeker zijn!"

Lilian: “Een persoonlijk hoogtepunt is dat ik weer terug ben van weggeweest. Ik heb tijdelijk iets anders gedaan en heb mijn werk hier gemist, dus het voelt als thuiskomen.”

Emelie: “Het is ontzettend fijn om te ervaren dat ik gegroeid ben in mijn werk. Achter de werkbank merk ik dat aan de kwaliteit van reparaties die ik aflever en in de winkel aan de mooie sieraden die ik verkoop. Ik hoop komend jaar weer net zo veel te leren.”

Christianne: “Voor mij is de presentatie van de eigen collectie in combinatie met de viering van het 25-jarig jubileum absoluut een hoogtepunt van afgelopen jaar. Het was enorm leuk om er naartoe te werken en om het overweldigende resultaat te zien.”

Louise: “De strategische aanpak die we afgelopen jaar hebben ingezet is een erg mooie stap geweest. Ik verheug me er enorm op om dit komend jaar verder uit te rollen!”

In 2019 verwelkomen wij een nieuw teamlid: Marije. Zij zal voornamelijk achter de schermen werken aan de sales van de Marijke Mul Sieradencollectie. 

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht