29.05.2020

Vier jullie vriendschap!

Sieraden om een vriendschap te vereeuwigen zijn er in alle soorten en maten. Maar de vriendschap van een stoer paar, daar past natuurlijk alleen een stoer sieraad bij. We kozen voor zilver, lekker robuust. Voor haar een zilveren wikkelring van rond draad wat is gehamerd, omdat dit zo'n heerlijke stoere look geeft. Voor hem een zilveren wikkelhanger in diezelfde gehamerde uitvoering, maar dan wat kleiner en gedragen aan een leren koord.

Een sieraad is meer dan alleen mooi 

Voordat we beginnen te schetsen en tot een sieraadontwerp komen, zullen wij naar jouw of naar jullie verhaal luisteren. Een handgemaakt sieraad moet namelijk niet alleen mooi zijn om te dragen, maar moet ook een verhaal hebben. Anders kan je net zo goed een kant en klaar sieraad uit een collectie kopen! En zeker bij een vriendschapssieraad mag het juweel best wat symboliek met zich meedragen. Wat staat symbool voor jullie vriendschap? Wat bindt jullie? Waar kunnen jullie elkaar in vinden? Wat zijn jullie ups, en downs? Hoe zien jullie de vriendschap over een paar of over vele jaren? 

Iedereen beleeft het anders 

Ieder ontwerpgesprek is anders, echt, geen enkel gesprek is hetzelfde. Want ieder mens heeft een ander verhaal. We maken misschien allemaal bij de grote levensthema's hetzelfde mee, we voelen en ervaren het toch allemaal anders. Aan ons de uitdaging om dat te verwerken in een uniek, persoonlijk sieraad.