||43||
arrow arrow

Wanneer twee mensen met elkaar verloven of elkaar trouw beloven zijn verlovingsringen en trouwringen natuurlijk het meest gebruikte symbool voor eeuwige trouw en liefde. Omdat dergelijke ringen een leven lang dagelijks gedragen worden, wil je dat ze perfect passen bij iemands persoonlijkheid, emotie en verhaal. Daarnaast moet een verlovings- of trouwring bij iedere outfit en gelegenheid passen en symbool staan voor de persoonlijke band tussen twee aanstaanden. Klopt dit allemaal? Dan draag je jouw trouwring voor de rest van jullie leven met veel trots en plezier. Maar hoe kom je tot dit ideale sieraad voor jou en je partner?

Trouwringen of verlovingsringen ontwerpgesprek

De goudsmeden van Marijke Mul – Sieraad Laten Maken gaan bij het ontwerpen van jullie persoonlijke trouwringen of verlovingsringen eerst uitgebreid met jullie in gesprek. We stellen vragen als: Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Waar werden jullie verliefd op? Waar gaan jullie trouwen? Hebben jullie kinderen? Hoe zien jullie de toekomst samen? Ook kijken we naar jullie stijl en persoonlijkheden. Moeten de ringen erg op elkaar lijken, of volstaat een subtiele connectie in het ontwerp? Gaandeweg het gesprek ontstaat er een ontwerp, volledig ontworpen op wie jullie zijn en de liefde die jullie voor elkaar voelen.

Bestaande verlovings- / trouwring of nieuw ontwerp

Tijdens een gesprek laten we diverse voorbeelden zien van verlovings- en trouwringen. Deze kunnen jullie gelijk passen om te zien hoe de trouwsieraden staan. Soms bevalt een ring gelijk zo goed, dat er geen aanpassingen nodig zijn. In dat geval kunt u de ring(en) gelijk meenemen. Soms moet een bestaand ontwerp aangepast of nieuw gemaakt worden en soms ontstaat er een geheel nieuw ontwerp dat gemaakt moet worden. Bij compleet nieuw ontworpen verlovings- of trouwringen is het goed om rekening te houden met een levertijd van 6 tot 8 weken.

Ontwerp trouwringen subtiel of opvallend

Een subtiel ontwerp, een uitbundig idee of iets daar tussenin. Ook dat is iets wat wij tijdens een gesprek in kaart brengen. Soms weet je al precies wat je wil, maar soms blijkt je smaak gaandeweg het gesprek anders dan je in eerste instantie had bedacht.

Het kan best een lastige keuze zijn om uiteindelijk te bepalen of je akkoord geeft op een bepaald ontwerp. Daarom geven we altijd de ruimte om er even over na te denken. Is het bij nader inzien toch niet helemaal wat je voor ogen hebt? Dan denken we gewoon nog even verder na over het ontwerp, net zo lang tot we dé trouwringen voor jullie hebben geschetst.

Trouwsieraden in plaats van trouwringen

Natuurlijk is het ook mogelijk om ander soort sieraden te laten ontwerpen in plaats van trouwringen. Geef uw wensen aan in het gesprek en we denken graag mee over de mogelijkheden.

Bijpassende sieraden trouwjurk

Zoekt u nog naar dé oorbellen of het ideale collier voor bij uw trouwjurk? Ook dat kunnen wij op maat maken. Soms passen we een bestaand sieraad iets aan en andere keren ontwerpen en maken we iets compleet nieuws.

Materiaalgebruik edelmetaal, edelstenen en diamanten

De materialen die wij gebruiken zijn altijd zorgvuldig geselecteerd op schoonheid en kwaliteit. Je kunt er dus vanuit gaan dat je een sieraad krijgt van de meest hoogwaardige materialen. We werken niet alleen met geelgoud, roodgoud, witgoud en zilver, maar ontwerpen ook graag met kleurrijke edelstenen. Zoekt u juist een bijzondere exclusieve diamant? Ook daar hebben wij de juiste leveranciers voor.

Plan een afspraak Sieraad Laten Maken Marijke Mul

Abonneer je op de nieuwsbrief

* indicates required