||43||
arrow arrow

Behaalt iemand een mooie leeftijd? Bijvoorbeeld sweet sixteen, achttien jaar, Sarah/Abraham of misschien wel honderd jaar; wij maken graag een mooi sieraad voor de jarige. Onze ontwerpen baseren wij op iemands persoonlijkheid, emotie en verhaal. Een uniek ontwerp dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven, waarmee het verhaal achter het sieraad steeds uitgebreider wordt. Om tot het ideale persoonlijke ontwerp te komen gaan wij eerst uitgebreid met iemand in gesprek.

Iedere leeftijd heeft iets bijzonders. Leeftijd bepaalt hoe je naar de toekomst kijkt en naar het verleden. Hoe je gevormd bent en wat je op dit gebied nog verwacht. Hoe je dagen zijn gevuld en wie daarbij dichtbij je staan. Voor iedereen is dit anders. Een sieraad dat wij op de persoon ontwerpen baseren wij op iemands verhaal.

Ontwerpgesprek sieraad cadeau

Om emoties, gebeurtenissen en iemands persoonlijkheid in kaart te brengen gaan wij eerst uitgebreid, met in dit geval de jarige of de gulle gever, in gesprek. Gaandeweg het gesprek schetsen wij het ontwerp gebaseerd op wat iemand vertelt. Ontwerpschetsen doen wij met de hand, maar indien gewenst kunnen wij ook een 3D ontwerpschets maken om het ontworpen sieraad nog duidelijker te maken voor de jarige of de cadeaugever.

Sieraad, ontwerpschets of cadeaubon cadeau geven?

Zoals al genoemd kun je er als cadeaugever voor kiezen om zelf een ontwerp te laten maken waarmee je de jarige op zijn of haar verjaardag kunt verrassen. Het is ook mogelijk om alleen de schets te geven en eventuele aanpassingen nog door te geven nadat de schets als cadeau is gegeven. Een andere optie is om cadeaubon te geven die verkrijgbaar is via mail/post of in het hoofdatelier aan de Gierstraat in Haarlem.

Oude sieraden omsmelten naar nieuw sieraad

Het is mogelijk om ‘oud’ geelgoud in te leveren om daar iets moois van te laten maken. Zeker wanneer gedragen sieraden een bepaalde sentimentele waarde bevatten, maar je ze niet (meer) draagt, kan het mooi zijn om er wat nieuws van te maken. De emotie van het gedragen sieraad, neem je mee in het nieuwe sieraad. Wij werken graag op deze manier met oude sieraden met een verhaal. Zo staat de symboliek van een sieraad niet alleen voor iemands persoonlijkheid en verhaal, maar ook nog eens het materiaal.

Gravure sieraad mogelijk

Wanneer je een maatwerk sieraad cadeau geeft voor iemands verjaardag, is het een mooi idee om een gravure in het sieraad te verwerken. Een persoonlijke tekst, familienaam, familiewapen, logo of afbeelding. Spreek tijdens het ontwerpgesprek je wensen uit en wij kijken wat mogelijk is.

Kosten van een maatwerk sieraad

De prijs van een maatwerk sieraad is afhankelijk van de materiaalkeuze (goud, zilver, diamanten en edelstenen), de complexiteit van het ontwerp en de inbreng van eigen goud. Wanneer eigen goud wordt ingebracht voor een ring, hanteren wij bijvoorbeeld een prijs vanaf € 550,-. Wanneer je bij ons een afspraak maakt voor een vrijblijvend (ontwerp)gesprek, maken wij meestal direct een prijsopgave.

Als je eerst nog vragen hebt over onze mogelijkheden, neem dan contact op via info@sieraadlatenmaken.nl of bel (023) 3030660.

Afspraak inplannen ring armband oorbellen laten maken

Abonneer je op de nieuwsbrief

* indicates required