16.12.2021

Gladde gouden stackringen met edelstenen

Gedragen goud gebruiken om nieuwe sieraden van te maken is een prachtige kans om tot in lengte van dagen het dierbare goud in je familie te houden. Heb je mooie sprankelende edelstenen in sieraden die je niet draagt omdat je ze niet (meer) mooi vindt? Maar passen de edelstenen zelf wel heel goed bij je? Laat ons een sieraadontwerp voor je maken voor een mooi nieuw sieraad dat je wél draagt. Zoals dit eenvoudige ontwerp in tijdloze elegantie voor 3 stackringen, gemaakt van oud familiegoud.  

Duurzaam gebruik van edelstenen

In dit model hebben we de puurheid van de edelsteen willen accentueren door te kiezen voor een pure en eenvoudige vorm van de ring. De schoonheid van deze edelstenen, deze prachtige wonderen der natuur, gaan op deze manier ineens niet 1, niet 2 maar wellicht wel 3 generaties mee. Dat noemen we nog eens duurzaam! 

Gladde stoere zetting

Het lijkt bijna alsof de gladde zetting rondom de edelstenen gevouwen is. Dit type zetting draagt bij aan het strakke ontwerp, waardoor de ringen een pure uitstraling krijgen, maar het beschermt daarnaast de steen ook goed tegen beschadigingen door stoten. Wat maakt deze zetting de ring stoer en elegent hé. Dit kan toch écht overal bij worden gedragen. En voor de praktische hollandse vrouw is er nog een voordeel; met zo'n gladde zetting blijf je nergens aan haken. 

Van generatie op generatie 

We hebben van het 'oude goud' uit de familie van onze klant 3 identieke ringen gemaakt, met allen een andere edelsteen. Ze passen prachtig bij elkaar en ze worden dan ook niet alleen los, maar vooral ook bij elkaar gedragen. 'Ringstacking', of het stapelen van ringen dus. Variërend van andere volgorde maakt deze set heel speels. We zijn ervan overtuigd dat deze 3 ringen naar een volgende generatie worden doorgegeven. En de gedachte hierbij is dat dit niet 1, niet 2 maar 3 generaties ver gaat. 

Lees onze nieuwsbrief

Heb je interesse in meer van dit soort mooie verhalen? Lees ze via onze maandelijkse nieuwsbrief. Deze staat vol verhalen, mooie handgemaakte sieraden en dingen die je altijd al hebt willen weten over ons mooie vak. Schrijf je in via de homepage van deze website (scroll helemaal naar beneden).

Lees hier onze laatste nieuwsbrief (december 2021)